Hivatalos teszt nap Kakucson

Kedves Versenyzők!

A Rallycross Országos Bajnokság 1. fordulója előtt hivatalos TESZTNAPOT szervezünk Kakucs Ringen.

Dátum: 2020.06.28. (vasárnap)

Részvételi díj: 29.000 Ft./versenyző

A tesztnapon rallycross gépkönyvezés is lesz! Kérjük az ATB-nél (Szilágyi Bélánál írásban bejelentkezni !!!)

A tesztnapon kizárólag csak Off Road licences pilóták vehetnek részt, zárt kapuk mögött. Minden tesztnapra regisztráló versenyző 5 db belépési engedélyt kap (versenyző + 4 fő szerviz csapat)

A tesztnapon időmérést biztosítunk, valamint mentő – rescue vigyáz a biztonságunkra.

Az esemény a 170/2020 Kormányrendelet betartása mellett kerül lebonyolításra. Az edzés nézők számára nem látogatható! Karszalag nélkül senki nem léphet be. Minden résztvevő köteles betartani az aktuális járványügyi szabályokat!

Megkérünk benneteket, hogy az edzésre csapatotokkal együtt, egyszerre érkezzetek, megkönnyítve a beléptetők munkáját. Belépés: 8:00-9:00 között, utána bezárjuk a kaput!

Edzés menete:

10:00-16:00 óra között folyamatosan használhatjátok a pályát (rallycross nyomvonal) sportbírók segítségével. Az óramutató járásával ellenkező irányba egyirányúsított depóban sorba álltok és a depóbíró beosztja az egyszerre pályára engedhető autókat, majd egymás után maximum 5 autót rajtoltat. 4 kör (tetszőleges jokerrel) megtétele után leintenek benneteket és újra beállhattok a sorba.

Regisztráció: https://www.chronomoto.hu/offroad

(Ezen a felületen tudtok mostantól a bajnoki futamokra is nevezni.)

Sajtó akkreditáció: https://www.chronomoto.hu/offroadmedia

Beléptetéskor semmilyen MNASZ igazolványt nem fogadunk el, csak a regisztrált versenyzők és csapataik, valamint visszaigazolt médiaakkreditációval rendelkező sajtó munkatársakat engedünk be!

Köszönettel

Ujházi Béla

Print Friendly, PDF & Email