Versenyzői tájékoztató

Kedves Versenyzők!

Szeretnélek benneteket tájékoztatni, hogy a kész licenceket szerdán elhozom az MNASZ-ből és minden csapat megkapja pénteken az adminisztratív átvételen. Úgy hallom vannak még versenyzők, akiknek befizetése, engedélye hiányzik a licenchez, azokat kérem szerda reggelig pótolják, mert nem kapnak licencet.

A versenyautókon a szakág részére kötelezően szabadon hagyott területre ( kategória megjelölés alatt és felett illetve első szélvédő csík) a kötelező matricákat pénteken az adminisztrativ és technikai átvételen megkapjátok. Ezeket legyetek szívesek az Alapkiírásban meghatározottak alapján elhelyezni a gépkocsikon.

A kakucsi OB futammal kapcsolatban, Kérjük a kamionnal és busszal érkező versenyzőket, hogy pénteken 11.00 ig érkezzenek be a depóba, hogy először ők tudják elfoglalni a helyüket. Minden más versenyző legyen szíves 11.00 után érkezni.

Kérünk minden versenyautót hozó versenyzőt/szerelőt, hogy legyen szíves a belépés után az adminisztrativ épület elött megállni és megvárni, hogy a depó helyére vezesse a rendező. Mindenki a rendező által meghatározott depóhelyre köteles beállni. A trélereket kérjük hátra a betonos placcra vigyétek ki leállás után. A személygépkocsikkal kérjük a hátsó szabad helyekre álljatok. 110 versenyző nevezett és a depó 100% ki van használva, ezért legyetek szívesek jelen kéréseket betartani.

Ujházi Béla

Print Friendly, PDF & Email