2023. november 23. Szakági közlemény 1/2!

Kedves Versenyzők és Csapatok!
 
Több kihívással is szembesültünk az idei szezon során, melyek nagy része egy ügy köré központosul, amiben szeretnénk a tagság tisztánlátását.
 
A közös munkát a szezon eleje óta hátráltatja dr. Tóth István “Doky” álhírek terjesztésével és általános hangulatkeltéssel.
 
A minden szakmaiságot nélkülöző álhírek terjesztése, mely kategóriák megszüntetéséről és szolgáltatók ellehetetlenítéséről szól, nem csak jogtalan, de a közösségben felesleges feszültségeket szül.
 
Az említett személy többször megengedhetetlen hangnemben és személyeskedő tartalommal becsmérelt több hivatalos tisztségviselőt. Ez a szakág és a sport értékeivel teljesen összeegyeztethetetlen. 
 
Az általa beadott indítványok összese elutasításra került az MNASZ érintett bizottságai által.
 
Kérjük a szakág teljes tagságát, hogy ne üljenek fel az álhíreknek és a hangulatkeltésnek. Szándékunk fenntartani a produktív, a versenyzést és a szakág előmenetelét elősegítő diskurzust. Kérünk mindenkit, ehhez tartsa magát.
 
Ui.: Az off-road szakági bizottság 025/2023.11.17./ számú határozata értelmében kezdeményezte, hogy az MNASZ Főtitkára indítson etikai eljárást dr. Tóth István „Doky”  versenyzővel szemben az MNASZ Etikai Szabályzat 2.CÍM / 1. fejezet / 7.§ / e) pontjának többszöri megszegése okán.

Üdvözlettel,

Off-road Szakágvezetés
Print Friendly, PDF & Email