Nyirád RX – Folytatódik a Q2 – vasárnap

Tegnap – szombat – három kategóriában fejeződött be a Q2 – Junior Kupa, Suzuki, Astra Divíziók. A ma reggeli 8 órás kezdést követően az MX5 kategória kezdte meg a küzdelmeket, majd a legnépesebb mezőny következett a Magyar Kupa. A magyar OB kategóriákat követően a CEZ futamok következnek.

Az MX5 kategóriát Ficza Ferkó nyerte, Benyó Máté és Hangodi Zoltán előtt. A kategória élén Ficza Feri pont egyenlőséggel Benyó Mátéval.

Eredmények – MX5


A Magyar Kupa második kvalifikációs futamát is Hangodi Beni nyerte , Laczkó Lehel és Siebel Balázs előtt. Az összetettben is ez az állás.

Eredmények – Magyar Kupa

A CEZ + OB STC -1600 második futamát Varga Matyi nyerte Kádár Patrik és Kovács László előtt. Az összetettben Varga Matyi vezet Daniel Karlovits és Kádár Patrik előtt.

Eredmények – CEZ, OB STC-1600

A CEZ+OB STC -2000 kategóriában a “díszítő sor” nem változott Castoral, Csirmaz és újdonság gyanánt a lengyel Hankiewicz végeztek dobogós pozíciókban.
Eredmények
– CEZ, OB -2000

Miroslav Pospichal nyerte a kategória második előfutamát, Kocseg Zoli és Vámosi Tibi előtt.

Eredmények – CEZ, OB STC +2000

Gerencsér Dávid duplázott Csucsu előtt, a harmadik helyre Jan Ratajsky futott be.

Eredmények – CEZ, OB S1600

Topi Heikkinen látványos csatát vívott Kárai Tomival a győzelemért. Ismét a finn volt a gyorsabb. Vass Zoli “lepattanózva” a harmadik helyen ért célba

Eredmények – CEZ, OB Supercar

Print Friendly, PDF & Email