Kakucsi verseny rendezői tájékoztató!

Kedves Versenyzők!

A szezonnyitó kakucsi bajnoki futam megrendezésével kapcsolatban szeretnélek tájékoztatni benneteket. A sportesemény, rendezői döntés alapján, ZÁRT KAPUK mögött kerül megrendezésre! Kérjük a versenyzők, csapatok és a nézők megértését, és támogatását a döntésünkben!

Kormányzati döntés lehetőséget ad 4 millió beoltott magyar állampolgár után nyílt sportesemények megtartására, de ez egy lehetőség melynek feltételei vannak:

– a nézői belépés oltási igazolványhoz kötött – nem szeretnénk ebből adódó konfliktus helyzeteket a beléptetésnél

– meg kell tartani a 1,5 m védőtávolságot – nem tudjuk betartatni a távolságtartást sem a nézőtéren, sem a depóban

– ki kell hagyni a nézőtéren minden második helyet – mivel nincsenek különálló székek, ezt sem tudjuk betartatni

– az oltottaknak nincs maszkviselési kötelezettsége – nem tudjuk a területen belül ellenőrizni ezt

Mint látjátok ezek a szabályok a mi rendezvényünkre nézve betarthatatlanok, illetve a hatóságok a befogadóképesség felében állapították meg a rendezvény lehetséges létszámát. Nehéz helyzetbe kerültünk!

A verseny olvasatából ez azt jelenti, hogy vagy mindenki oltási igazolvánnyal van jelen, ami lehetetlen már csak a sok fiatal versenyzőt nézve is, vagy elszeparáljuk a csapatokat és az oltott nézőket egymástól, beleértve a tribünt és a büfét is.

Annak védelmében, hogy amelyik csapattag, illetve versenyző még nem oltott részt tudjon venni a sporteseményen, úgy döntöttünk, hogy nem nyitjuk meg a fizető nézők előtt a versenyt! Ez számunkra is jelentős anyagi kiesést jelent, hiszen egy rendezvény nagy része a belépőjegyekből származó bevétel, mégis így döntöttünk.

Tehát a futam ZÁRT KAPUS és ennek fényében megkérünk Titeket, hogy az emelt nevezési díjjal készüljetek!

Kérünk benneteket, hogy a nevezési felületen április 30.-ig jelentkezzetek a versenyre, mert utána lezárjuk a nevezéseket.

Kérem megértéseteket és együttműködéseteket!

Üdvözlettel:

Majerszky Gábor

Megyeri Orsolya

Print Friendly, PDF & Email