Hangodi, Harkányi, Takács – Túl az első előfutamon a Junior Kupa

Felhős égbolt alatt, hideg szélben  kezdődött a SlovakiaRingen a szezonnyitó rallycross OB futam első Junior Kupás előfutama. A szabadedzéseket Harkányi Máté és Hangodi Bendegúz nyerték. Nézzük az előfutam történéseit!

Az első futamban Panyik Dániel bizonyult a leggyorsabbnak. Kárai Gina rajtol a legjobban, de ellenfelei Panyik Dániel és Duma Bogdán hamar maguk mögött tudták az egyre lassuló Ginát. A két fiú a harmadik körben összecsapott, ami a futamgyőztes Panyik Dani Suzukijának bal első részén látható maradt.
A második futamban szinte egyszerre mozdultak meg a Suzukik. Az első kör végén Szabó Bulcsú vezette a futamot, de Hangodi Bence tempójából látszott, hogy készül az előzésre. A futamot végül Hangodi Bence meggyőző fölénnyel nyerte Szabó Bulcsú, Fuksz Bence és  Kisharsányi előtt.

A harmadik futamban a bajnoki címvédő Harkányi Máté ellentmondást nem tűrve gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratott. Mögötte az utolsó kör utolsó jobbosában a harmadik helyért folytatott csatát döntött el a saját javára egy bátor előzéssel Csuti Kristóf, Révész Levente ellenében. A második helyet Takács Bence szerezte meg.

Letöltés (PDF, 106KB)

matezsoltee

Print Friendly, PDF & Email