Fontos tájékoztatás a Versenyigazgató és a Rendező részéről a Kakucsi versenyre:

  1. Kakucsi verseny előtt mindenki intézze a licencét, és hozza is magával, akinek nem lesz ott, nem indulhat a versenyen.
  2. Kérünk minden versenyzőt, időben érkezzen. A bejárat után legyetek szívesek megvárni a rendezőt, aki megmutatja a depó helyeteket. Kevés a hely, ezért kérik, hogy személyautók kivitelét majd a külső parkolóba.
  3. Az adminisztratívon a versenyzőknek meg kell jelenni, nem csak a papírjait beküldeni  valakivel. Amelyik versenyző nincs ott, nem indul az első szabad edzésen.
  4. Minden versenyző töltse ki előre a gépátvételi lapot és kinyomtatva hozza magával az adminisztrativ átvételre  ( mellékelem )
  5. Rendező kér minden versenyzőt, hogy a kijelölt időben pontosan érkezzen az adminisztrativra és csak utána álljon oda technikaira, ha már kész az adminisztrativ. Ne keveredjenek a kategóriák.
  6. Kötelező versenyzői eligazítás Szombat reggel 08.30-kor. Amelyik versenyző nem vesz részt rajta, Felügyelő Testületi büntetésben részesül.
  7. A Junior Kupa versenyzőinek és csak a versenyzőinek péntek délután 16.30-kor az adminisztratívjuk után megbeszélést tartunk ugyanúgy, mint Máriapócson.
  8. Az ASTRA KUPA versenyzőinek és csak a versenyzőinek péntek délután 17.00-kor az adminisztratívjuk után megbeszélést tartunk az eddigi versenyeken tapasztaltak megbeszélésére. Minden Astra Kupába nevezett versenyző részvétele kötelező.

Ujházi Béla

Print Friendly, PDF & Email