2020.08.22-23 Euroaszfalt Rallycross OB Greinbach információk!

Kedves Versenyzők!

Mellékelten még egyszer megküldöm az általános információkat Greinbachra.

Kérem, hogy a COVID 19 veszélyeztetése miatt mindenki kötelezően tartsa be az előírásokat.

Rendező kérése a beléptetéssel kapcsolatban:

  • azok a versenyzők akiknek E-mailt írtam ( busszal és kamionnal érkezők) legyenek szívesek a beléptetési határidőt betartani. A nagy szerelvénnyel érkezők legkésőbb 2020. Augusztus 21.-én pénteken 11. 00 óráig érkezzenek be a depóba.
  • Minden más versenyző 2020. Augusztus 21.-én pénteken 12.30-tól tud legkorábban behajtani. Előbb ne gyertek, mert nem fognak beengedni.

COVID előírások:

  • Belépéskor minden versenyzőnek + a 3 db szerelő jeggyel érkezőnek + a regisztrált látogatóknak + a média regisztrált dolgozóinak kötelező a mellékelt COVID nyilatkozatot aláírva eredetiben leadni.
  • Maszkot mindenki hozzon magával. A WC-ben, az étteremben, a söröspultnál, a versenyirodán maszk viselése kötelező.
  • Kérik, hogy kerüljétek a csoportosulást. Ha lehet a nézőtéren is 1-1,5 m távolságot tartsatok. A pályán több magyar biztonsági kolléga dolgozik, akiknek kötelező lesz betartatni a belépési és távolságtartási előírásokat.

Adminisztrativ átvétel:

  • Időben jöjjön mindenki. A versenyzői, rendezői licencet mindenki hozza magával és a nevezési díj elutalásáról az igazolást. Ha esetleg keresik, egyből be tudjuk mutatni!

Technikai átvétel:

  • Egyelőre az osztrák kiírás alapján a technikai személyzet a depóhelyen fogja ellenőrizni a gépkocsikat.

Versenyek:

  • minden kiírt időpontban minden kategória egyszerre és időben érkezzen. Aki kikési a rajtelőkészítőt, az bukta a futamot, mert nem fognak senkire egy percet sem várni.

Mellékelve Versenyzői Eligazítás

COVID előírások

Belépői Nyilatkozatok.

Én személyesen kérek minden versenyzőt és csapattagok, hogy a kialakult helyzet miatt legyetek szívesek nagyobb türelmet tanúsítani.

Jó utat és eredményes versenyzést kívánunk.

Print Friendly, PDF & Email