2018. Decemberi utolsó Rallycross hírlevél.

Kedves Versenyzők, Barátaink!
Az Offroad Szakági Bizottság nevében mindenkinek Sikerekben és Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk.

Az év utolsó hírlevelében a következőkről szeretnélek benneteket tájékoztatni:

Az Offroad licencek beadási határideje 2019. Február 28. Kérlek benneteket, hogy minél előbb jelentkezzetek be sportorvosira, mert nagyon tele vannak a rendelők. Ne feledkezzetek meg a 45 év felettiek 2 évenkénti terheléses vizsgálatáról sem.

Terveink szerint Nyílt Szakági Értekezlet és a Szabályismereti Vizsga időpontja 2019. Március 9. szombat 10.00 lenne az MNASZ székházban.

A Rallycross gépkönyvezésekre ismét legalább 4 időpontot szervezünk. 1 helyszín lenne Székesfehérváron és Pilisvörösváron, ide még az időpontokat egyeztetjük. 2019 Március 9.-én szombaton Budapesten a Rétifarkas utcában lesz gépkönyvezés. 2019. Március 24 .-én pedig Kakucsringen lesz egy teszt, ahol a legutolsó gépkönyvezés lenne.

Remélem Január első hetében meg fogjuk kapni a CEZ Bord által elfogadott új szabályokat és ezek alapján ki tudjuk adni mind a Rallycross mind az Autocross alapszabályokat.

2018-as díjkiosztó Január 12. 17.30. Zalakaros. Kérem azokat a résztvevőket, akik még nem rendezték a részvételi díjakat legyenek szívesek megtenni.

Mellékelve a jelenlegi tudásunk szerinti érvényes rallycross autocross verseny naptár

Letöltés (XLSX, 26KB)

és egy licenc igénylő lap is.

autoverslicversenyengkerolap2013

Jó felkészülést kívánunk
Budai Ferenc szakágvezető és az Offroad Szakági Bizottság

Print Friendly, PDF & Email